|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
evin, ilköğretim, izmir, karşıyaka, leblebicioğlu, okulu |
![]() |
Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirEvin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Evin Leblebicioglu Ortaokulu Karşıyaka sakinlerinden hayırsever Nezihe Leblebicioğlu tarafından, merhum kızı Evin Leblebicioğlu adına inşa ettirilmiştir ![]() 03/02/1939 tarihinde karşıyaka'da doğan Evin hanım izmir eski belediye başkanlarından merhum Reşat Leblebicioğlu ile Nezihe hanımın kızıdır ![]() ![]() 1961 yılında mühendis Haluk Akyüksek ile evlenmiş,10 yıllık mutluluğu 25/01/1972 yılında yakalandığı hastalıktan dolayı son bulmuştur ![]() Okulun inşaatı ve projesi Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul 3 Ekim 1989 tarihinde yapılan bir törenle Cumhurbaşkanı Kenan Evren tarafından açılmıştır ![]() ![]() ![]() Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (232) 372 61 60 Okulun Faksı: (232) 367 67 88 Okulun Adresi: Bahçelievler Mahallesi 1703 sokak No:5 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 626357@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Evin Leblebicioğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|