|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, turplu |
![]() |
Merkez Turplu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Turplu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez Turplu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Turplu İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Merkez Turplu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Turplu köyü ilk olarak okula 1942 yılında kavuşmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-98 Öğretim yılından itibaren Zorunlu ve kesintisiz 8 yıllık eğitime geçilmesi ile Turplu Köyü Taşıma merkezi seçilmiş,ancak yeterli mevcut oluşamadığından 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003-2004 Öğretim Yılında 1 Müdür Yetkili Öğretmen,3 sınıf Öğretmeni, 1 Okul Öncesi Öğretmeni olmak üzere 5 personeli bulunmakta iken, Öğrenci mevcudunun 45 lere kadar inmesiyle sınıf öğretmeni norm kadrosu ikiye düşmüştür ![]() ![]() ![]() V İ Z Y O N U M U Z Biz, Turplu İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki ; - Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() - Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() ![]() - Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() - Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() - Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() - Okul ortamında ve her yerde, herkes ![]() ![]() ![]() - Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın ![]() - Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun ![]() M İ S Y O N U M U Z - Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerin sağlamak ![]() - Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, - Öğrencilerimizi daha Özgür sınıf ve daha Özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, - Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, - Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, - Öğrencilerim izi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 ![]() - Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, - Okulumuzda bir atılım ,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlama k,lçin varız ve çalışmaktayız Merkez Turplu İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: MERKEZ TURPLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURPLU KÖYÜ Telefon Numarası: 2664882002 Faks Numarası: 2664882002 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:BALIKESİR - MERKEZ - Merkez Turplu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|