|
|
Konu Araçları |
ahmet, ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, yesevi |
Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Hakkında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: AHMET YESEVİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Huzur Mahallesi 2 Sokak No:7 Dikmen/Ankara Telefon Numarası: 3124767879 Faks Numarası: 3124767879 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|