Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, bilgin, çetibeli, fikret, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Hakkında - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Tanıtım - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Resimleri - Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu İletişim

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir

OKULUN BİNA DURUMU:

1) Binanın Özellikleri: Mevcut bina Levent Bilgin ve Bülent Bilgin tarafından, babaları Ali Fikret Bilgin anısına betonarme bina olarak yaptırılmıştır Okulun bir kantini mevcuttur Bir öğretmen odası bulunmaktadır

Su durumu: Okul bahçesinde, WC lerde şehir şebekesi bağlantılı su vardır

Isıtma soba ile sağlanmaktadır Kalorifer sistemi 4 derslikle birlikte yapılacak ek bina ile kurulacaktır

2)Derslik Sayısı: Okulda 8 derslik, 1 anasınıfını bulunmaktadır

3)Laboratuar: Okulda bir laboratuar bulunmakta; Fen Bilgisi Laboratuarı

4) Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve Bilgisayar Sayısı: Bir Bilgi Teknolojisi Sınıfı bulunmaktadır Biri öğretmen bilgisayarı olmak üzere yirmi bir bilgisayar, bir yazıcı, bir tarayıcı, bir projektör içeren laboratuarımız Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası tarafından okulumuza armağan edilmiştir

5) Okul ve sınıf kitaplıkları, mevcut kitap sayısı: Okulumuz kütüphanesinde 550 kitap bulunmaktadır

6)Spor Alanları: Basketbol ve Voleybol oynanabilen spor sahamız bulunmaktadır

PERSONEL:

1) Öğretmen sayısı: Okulumuzda 14 kadrolu 1 sözleşmeli ve 1 görevlendirme öğretmen bulunmaktadır

2) Yönetici sayısı : Bir müdür, müdür yardımcısı olmak üzere iki yönetici bulunmaktadır

3) Branşlara Göre Öğretmen Sayısı: 7 sınıf öğretmeni, 9 braş öğretmeni bulunmaktadır

4) Memur, Hizmetli, Teknisyen Sayıları ve Görev Dağılımı: Okulumuzda iki sözleşmeli hizmetli bulunmaktadır Memur bulunmamaktadır

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris
Okulun Telefonu: 252 426 00 50
Okulun Faksı: 252 426 00 59
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://wwwcetibelimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: alifikretbilgin@hotmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çetibeli Ali Fikret Bilgin İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com