|
|
Konu Araçları |
atlantı, cumhuriyet, ilköğretim, kadınhanı, konya, okulu |
Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya KadınhanıAtlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Atlantı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: ATLANTI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atlanti Kasabasi Telefon Numarası: 3328361006 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak:webrehberibiz |
|