|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, birlik, ilköğretim, manisa, okulu, piyadeler |
Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaPiyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri - Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu İletişim Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul Salihli Alaşehir anayolundan 300 m kadar içerde köyün dışında, girişinde bir dönüm kadar düz bir alan üzerine kurulmuşturTek katlı yan yana üç sınıflı bir bina123sınıflar bir arada okutuluyor45 sınıflar taşımalı yok17 öğrencili tek öğretmenli bir okul Bahçesinde lojmanı var Kullanılabilir durumda Bir aile kalıyor Okulun bekçiliğini ve hademeliğini yapıyor Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Piyadeler Kasabası Okulun Web Adresi: http://piyadelerbirlikmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 449425@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Piyadeler Birlik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|