|
|
Konu Araçları |
durmaz, hisarönü, hüseyin, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu |
Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaHisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu İletişim Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2000 yılında yapılan 18 derslikli yeni binasında eğitim öğretime devam etmektedir Okulumuz ısınma sistemi kaloriferlidir Bina içinde ihtiyaç olunan her türlü donanım mevcuttur Fiziksel Özellikleri ve Personel Durumu: Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı 7 Sınıf öğretmeni, Türkçe Öğretmeni, Sosyal Bilgiler Öğretmeni, Matematik Öğretmeni, Ana Sınıfı Öğretmeni, Beden Eğitimi Öğretmeni, İngilizce Öğretmeni, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni bulunmaktadır 2 adet hizmetli görev yapmaktadır Okulumuzda 10 derslik, 1 anasınıfı, 1 Fen Laboratuvarı, 1 BT sınıfı, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Yemekhane, ve 1 Kütüphane mevcuttur Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: (252) 4662069 Okulun Faksı: (252) 4662069 Okulun Adresi: Hisarönü Köyü Okulun Web Adresi: wwwhisaronumebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 771252@mebk12tr Okulun Müdürü: Cihat KOCAHAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hisarönü Hüseyin Durmaz İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|