|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, namıkkemal, okulu |
![]() |
Namıkkemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namıkkemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Namıkkemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Namıkkemal İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Namıkkemal İlköğretim Okulu Hakkında MİSYON / VİZYON/ DEĞER VE İLKELER MİSYONUMUZ BİZLER, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ NAMIK KEMAL İLKÖĞRETİM Mesleki Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, Özel sektörün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamada tercih edilen, Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, AB normlarına eş değer eğitim olanaklarına sahip Balıkesir’ de eğitimde en güçlü kurumu yapmaktır ![]() DEĞERLERİMİZ Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() Farklılıklarımızın farkındayız ![]() ![]() İLKELERİMİZ Öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() Namıkkemal İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: NAMIKKEMAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dinkçiler Mah ![]() Telefon Numarası: 2662411834 Faks Numarası: 2662495921 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Namıkkemal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|