|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, ilköğretim, ismil, karatay, konya, okulu |
![]() |
İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Karatay Konyaİsmil Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - İsmil Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Ismil Atatürk İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: İsmil, 1927 yılında köy iken, Atatürk İlkokulu üç yıllık ilkokul olarak öğretime başlamıştır ![]() 1938 yılında 5 yıllık ilkokul açılmıştır ![]() ![]() 1927 yılında yapılan bina yıkılmaya yüz tutunca ve öğrenci sayısının artması nedeniyle 1975 yılında eski okul binası yıkılarak, yerine 5 dersliği, 1 öğretmenler, 1 müdür odası ve salondan oluşan okulun; daha sonra artan öğrenci sayısı nedeniyle 1992 yılında ikinci katı faaliyete geçirilmiştir ![]() Okul binasında 10 derslik, 1 müdür, 1 öğretmenler, 1 harita ve arşiv odası bulunmaktadır ![]() 1993 yılında okul ilköğretim okuluna dönüştürülmüş; 1995-1996 eğitim-öğretim yılında İsmil ortaokuluyla birleştirilmiştir ![]() Aralık 2008 de okulumuza ek bina yapılması ile birlikte okulumuzda 16 Derslik, 1 Anasınıfı, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür yardımcısı odası, 1 Müdür odası,1 BTS, 1 Spor malzeme odası ve kalorifer dairesi bulunmaktadır ![]() İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ISMİL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çeşme Mah ![]() Telefon Numarası: 3323862008 Faks Numarası: 3323862008 E-mail Adresi: ismilataturk@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() İsmil Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|