|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilge, drteoman, ilköğretim, konya, meram, okulu |
Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram KonyaDr teoman Bilge İlköğretim Okulu Hakkında - Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Resimleri - Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu İletişim![]() Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Tarihçesi:1936 yılında eski Milli Eğitim Bakanlarından Mustafa Necati Bey'in ismine izafeten açılmıştır O yıllarda okul binası olmadığından aynı yıl Hakimiyeti Milliye (23 Nisan Eğemenlik) ilkokulunda eğitim-öğretimini sürdürmüştür 1937-1938 eğitim öğretim yılında Saatçi Mahallesinde ki Hilmi Kulluk'a ait eski bir eve kira ile taşınmıştır![]() Belediye tarafından 1947 yılında Karakurt Mh Hançerli Sk (Kızılay Hastanesi karşısı) yaptırılan bina 1950 yılında Vali Şefik SOYER zamanında satın alınmış ve okul yeni binasına taşınmıştır ![]() Eğitim - öğretimi bu binada sürdürürken 1996 - 1997 ders yılında Vali T Ziyaettin AKBULUT ve Milli Eğitim Müdürü Ömer KAYA zamanında Meram Belediyesi ile 3 okul binası karşılığında takas edilmiştir![]() Takas karşılığı yaptırılacak 3 okuldan biri olarak Meram Belediyesi tarafından Arifbilge Mahallesinde 3580 m² arsa üzerine yaptırılan binada 1997-1998 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() Konya milletvekili Turan BİLGE ve kardeşi Tuncay BİLGE tarafından vefat eden kardeşleri Dr Teoman BİLGE adına okul yapımına katkıda bulunmalarından dolayı 09 08 1999 tarih ve 1999/13 sayılı İl Milli eğitim Müdürlüğü Danışma Kurulu kararıylaNecatibey İlköğretim Okulu'nun adı Dr Teoman Bilge İlköğretim Okulu olarak değiştirilmesi kararlaştırılmıştır ![]() Bugün 3 okul yöneticisi ve 44 öğretmen ile 1011 öğrenciye ve bölge halkına eğitim-öğretim hizmeti veren okulumuz geleceğe umutla bakmaktadır Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: DR TEOMAN BİLGE İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: ARİF BİLGE MAH UHUT SK NO 6 MERAMTelefon Numarası: 3323311010 Faks Numarası: 3323313535 E-mail Adresi: teomanbilge@gmail comWeb Adresi: - Dr teoman Bilge İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|