|
|
Konu Araçları |
bilge, drteoman, ilköğretim, konya, meram, okulu |
Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Teoman Bilge İlköğretim Okulu Meram KonyaDrteoman Bilge İlköğretim Okulu Hakkında - Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Tanıtım - Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Resimleri - Drteoman Bilge İlköğretim Okulu İletişim Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Drteoman Bilge İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Drteoman Bilge İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Drteoman Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Drteoman Bilge İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1936 yılında eski Milli Eğitim Bakanlarından Mustafa Necati Bey'in ismine izafeten açılmıştır O yıllarda okul binası olmadığından aynı yıl Hakimiyeti Milliye (23 Nisan Eğemenlik) ilkokulunda eğitim-öğretimini sürdürmüştür 1937-1938 eğitim öğretim yılında Saatçi Mahallesinde ki Hilmi Kulluk'a ait eski bir eve kira ile taşınmıştır Belediye tarafından 1947 yılında Karakurt Mh Hançerli Sk (Kızılay Hastanesi karşısı) yaptırılan bina 1950 yılında Vali Şefik SOYER zamanında satın alınmış ve okul yeni binasına taşınmıştır Eğitim - öğretimi bu binada sürdürürken 1996 - 1997 ders yılında Vali TZiyaettin AKBULUT ve Milli Eğitim Müdürü Ömer KAYA zamanında Meram Belediyesi ile 3 okul binası karşılığında takas edilmiştir Takas karşılığı yaptırılacak 3 okuldan biri olarak Meram Belediyesi tarafından Arifbilge Mahallesinde 3580 m² arsa üzerine yaptırılan binada 1997-1998 eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir Konya milletvekili Turan BİLGE ve kardeşi Tuncay BİLGE tarafından vefat eden kardeşleri Dr Teoman BİLGE adına okul yapımına katkıda bulunmalarından dolayı 09081999 tarih ve 1999/13 sayılı İl Milli eğitim Müdürlüğü Danışma Kurulu kararıyla Necatibey İlköğretim Okulu'nun adı Dr Teoman Bilge İlköğretim Okulu olarak değiştirilmesi kararlaştırılmıştır Bugün 3 okul yöneticisi ve 44 öğretmen ile 1011 öğrenciye ve bölge halkına eğitim-öğretim hizmeti veren okulumuz geleceğe umutla bakmaktadır Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: DRTEOMAN BİLGE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARİF BİLGE MAH UHUT SK NO 6 MERAM Telefon Numarası: 3323311010 Faks Numarası: 3323313535 E-mail Adresi: teomanbilge@gmailcom Web Adresi: - Drteoman Bilge İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|