Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, piyadeler

Piyadeler İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Piyadeler İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Piyadeler İlköğretim Okulu Hakkında - Piyadeler İlköğretim Okulu Tanıtım - Piyadeler İlköğretim Okulu Resimleri - Piyadeler İlköğretim Okulu İletişim

Piyadeler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUMUZUN VİZYONU:

PİYADELER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK HEDEFİMİZ; SEVGİ, AKIL VE BİLİME; İYİLİK, DOĞRULUK VE GÜZELLİĞE; ADALET VE HAKLARDA EŞİTLİK İLKELERİNE; DEMOKRATİK, LAİK, ÇAĞDAŞ, SOSYAL HUKUK DEVLETİMİZE; İNSAN HAKLARINA VE FARKLI GÖRÜŞLERE SAYGILI, SORUMLU VE DUYARLI; ÇAĞDAŞ ÖZGÜR DÜŞÜNEBİLEN, DÜŞÜNDÜKLERİNİ SÖYLEYEBİLEN BİLGİ TEKNOLEJİLERİNİ KULLANABİLEN; GÜZELSANATLARI SEVEN; GİRİŞKEN, KENDİNİ GELİŞTİREN VE YENİLEYEN; ELEŞTİRİCİ VE OLUMLU DÜŞÜCEYLE ARAŞTIRAN; ÇÖZÜMLEYİCİ, GERÇEKÇİ ÜRETİCİ VE YARATICI OLAN; BİLDİKLERİYLE YETİNMEYEN, BİLİNMEYENLERİ ARAYAN; VARLIĞINI, EMEĞİNİ, ZAMANINI, ÇEVRESİNİ, DOĞAYI KORUYAN; İYİ DÜŞÜNEN, DOĞRU KARAR VEREN, ETKİLİ VE İLKELİ DAVRANAN… BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

OKULUMUZUN MİSYONU:

TÜRK MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA, KALBİ VE KAFASI İNSAN, VATAN, MİLLET, BAYRAK, ATATÜRK SEVGİSİ İLE DOLU, GERÇEK GÜCÜN ‘BİRLİK İÇİNDE ÇEŞİTLİLİK, ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK’İLKESİNDE OLDUĞUNA İNANAN, İNANCININ GEREĞİNİ DAVRANIŞLARIYLA GÖSTEREN ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM FELSEFESİYLE EĞİTİLMİŞ, BİLGİYE ULAŞMAYI BİLEN, ULAŞTIĞI BİLGİYİ KULLANABİLEN VE PAYLAŞABİLEN, DEMOKRATİK VE TOPLUMSAL DEĞERLERİ KORUMA, VATAN SEVGİSİ GİBİ KAVRAMLARI YAŞAM TARZI OLARAK KABULLENEN VE UYGULAYABİLEN, YÜKSEK ÖĞRENİME DEVAM EDEBİLECEK EĞİTİM VE ÖĞRETİMSEL YAPIYLA DONATILMIŞ, BİLGİ YANINDA, SOSYAL YAŞAMA UYUM SAĞLAYABİLECEKLERİ DAVRANIŞLARI KAZANMIŞ, MUTLULUĞU, SEVGİYİ VE SORUMLULUĞU PAYLAŞMAKTA GÖREN VE BİLEN; HER ŞEYE SAHİP VE EGEMEN OLMA İHTİRASINI VE ÖFKESİNİN YENEN, HOŞGÖRÜLÜ, ANLAYIŞLI SABIRLI SAĞLAM KİŞİLİKLİ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK VE YÖNLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIRIZ

OKULUMUZUN İLKE VE DEĞERLERİ:

Her birey değerlidir
Her insan öğrenebilir
Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı çağdaş bilimsel ve uygulamaya yönelik kaliteli eğitim ,
Öğrencilerimize bilgi ve bilgiye ulaşma yollarının öğretilmesi,
Milli ve manevi değerden ayrılmadan evrensel değerleri benimseyen bireyler yetiştirmek,
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getiren bireyler yetiştirmek esastır
Her ortamda kendini özgürce ifade edebilen ve eleştirilere açık bireyler toplum için gereklidir
Hayatımızda teknoloji vazgeçilmez değerdir
Bilgi paylaştıkça ve toplumun yararına kullandıkça değerlenir
İş disiplini ve sorumluluğu olan bireyler toplun kalkınması için gereklidir

OKULUMUZUN ÖĞRENCİ BİLGİLERİ:

Anasınıfı : 23
1Sınıf : 20
2Sınıf : 21
3Sınıf : 30
4Sınıf : 38
5Sınıf : 32
6Sınıflar : 62
7Sınıflar : 42
8Sınıflar : 76
Toplam : 344

OKULUMUZUN TAŞIMA BİLGİLERİ:

Gürsu : 12
Soğukyurt : 38
Kestanederesi : 16
Piyadeler Birlik : 31
Çağlayan : 34
Şahyar : 21
Alkan : 31
Azıtepe : 20
Toplam : 203

Not : Yukarıdaki Öğrenci ve Taşıma Bilgileri 2011-2012 senesine ait olup 21/12/2011 tarihi ile güncellenmiştir!

Piyadeler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 665 66 36
Okulun Faksı: 236 665 63 15
Okulun Adresi: İstasyon Mah Camiler Cad No: 52 Piyade Kasabası
Okulun Web Adresi: http://piyadelerioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 304909@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Piyadeler İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com