Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, ayten, bilgileri, çankaya, diri, ilköğretim, okulu, şaban

Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu Resimleri - Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu Hakkında

Tarihçe

Okulumuz, hayırsever bir çift olan Ayten Diri, Şaban Diri tarafından yaptırılmış olup; 1999-2000 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır 2000 yılından itibaren okul müdürlüğü görevi; ŞŞenay ÖZGÜN tarafından yürütülmektedir

Tecrübeli kadrosuyla, kısa tarihçesinde her yıl başarı merdiveninde üst sıralarda yer alan okulumuz, 2006 OKS sonuçlarında tüm okullar arasında Ankara dokuzuncusu, devlet okulları sıralamasında ise Ankara birincisi olmuştur Son kez yapılan OKS 2008 de adından tekrar söz ettiren Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulu, devlet okulları Türkiye birincisi olmuştur

Başarı sürecinde rolü olan idareci, öğretmen, öğrenci, ve velilerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim yaşantılarında başarılar dileriz

Ayten-şaban Diri İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayten-şaban Diri İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayten-şaban Diri İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayten-şaban Diri İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ayten-şaban Diri İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AYTEN-ŞABAN DİRİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ANGORA CAD 161 SOKAK BEYSUKENT/ANKARA

Telefon Numarası: 3122357901

Faks Numarası: 3122357901

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: Ayten-Şaban Diri İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com