|
|
Konu Araçları |
bezirci, ilköğretim, izzet, karatay, konya, okulu |
İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Karatay Konyaİzzet Bezirci İlköğretim Okulu Hakkında - İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Tanıtım - İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Resimleri - İzzet Bezirci İlköğretim Okulu İletişim Izzet Bezirci İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Izzet Bezirci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Izzet Bezirci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Izzet Bezirci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Izzet Bezirci İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Tarihçesi: Hayırsever İzzetbezirci’nin arsayı bağışlaması, Bakanlığımızın 24 derslik yapım projesiyle 2005 Yılında normal eğitim olarak 750 öğrenci ile başladık2009 yılında 1500 öğrenci 52 personel ile ikili öğretime devam etmekteyiz İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: IZZET BEZİRCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ULUBATLI HASAN MAH SÜMBÜLLÜ SOK Telefon Numarası: 3323471474 Faks Numarası: E-mail Adresi: iizzetbezirciioo@gmailcom Web Adresi: - http://izzetbezircinet İzzet Bezirci İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|