|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sarıpınar |
Sarıpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarıpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaSarıpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıpınar İlköğretim Okulu İletişim Sarıpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sarıpınar Köyü İlkokulu köylü tarafından yaptırılarak 1938 yılında eğitim ve öğretim vermeye başlamıştırBaşlangıçta 3 derslik,3 lojman olarak yapılmıştır 1997 yılında 8 yıllık eğitime geçilmiş ve lojmanlar dersliğe çevrilmiştirŞu anda yeni okul inşaatı yapılmıştırBir ana sınıfı, bir idare binası, iki tane okul binası olmak üzere dört binadan oluşmaktadır Toplam 11 tane derslik bulunmaktadır Okulumuzda Taşımalı Eğitim yapılmaktadırÖğrenci sayımız 145’dir Şu anda okulumuzda 1 Müdür, 5 Kadrolu Öğretmen, 2 Sözleşmeli öğretmen, 2 ücretli öğretmen bulunmaktadır Sarıpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 673 39 16 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sarıpınar Köyü Okulun Web Adresi: http://saripinarmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 436944@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarıpınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|