|
|
Konu Araçları |
ardanuç, artvin, bölge, ilköğretimn, okulu, tütünlü, yatılı |
Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Ardanuç Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Ardanuç ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Tanıtımı - Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Hakkında - Artvin Ardanuç'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Resimleri Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu Artvin Ardanuç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ardanuç Tütünlü Yatılı İlköğretimn Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ARDANUÇ Adı: ARDANUÇ TÜTÜNLÜ YATILI İLKÖĞRETİMN BÖLGE OKULU Adresi: Ardanuç-Artvin Telefon Numarası: 4666112003 Faks Numarası: 4666112865 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|