|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çayırhan, değrimenci, hüsamettin, ilköğretim, nallıhan, okulu |
Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Tanıtımı - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Resimleri - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Hakkında Okulumuzun yapımında ve yer tahsisinde büyük emeği geçen Çayırhan halkından Hüsamettin Değirmenci’nin adı verilmiştir Okulumuz 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir Okulumuz 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuştur Okulumuzda 24 derslik 11 idari birim, 4 tane laboratuar atölye 1 Ana sınıfı vardır Okulumuzun ilk müdürü; Kazım AYGÜN, İlk Müdür yardımcısı ise Kurban BENLİCE’dir Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İlköğretim Okulukulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: ÇAYIRHAN HÜSAMETTİN DEĞRİMENCİ İLKÖĞRETİM OKULUKULU Adresi: Bariş Mah Fatih Cad Telefon Numarası: 3127960289 Faks Numarası: 3127961748 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Çayırhan Hüsamettin Değrimenci İÖOkulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|