|
|
Konu Araçları |
basri, bilgileri, demirci, ilköğretim, kargınışıklar, koçyiğit, manisa, okulu |
Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaKargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Hakkında - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Resimleri - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu İletişim Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2011 yılında yeni binaya taşınmış olup, bu seneki eğitim-öğretim yeni binamızda devam etmektedir Fiziksel Özellikleri: Isınma şekli kaloriferledir 2 katlı bir bina olup, 9 derslik ve birde anasınıfı mevcuttur 2 idare odası ve bir öğretmenler odası vardır KARGINIŞIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek KARGINIŞIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: (236) 483 41 25 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kargınışıklar Köyü Okulun Web Adresi: http://karginisiklarmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 449881@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|