|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| basri, bilgileri, demirci, ilköğretim, kargınışıklar, koçyiğit, manisa, okulu |
Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaKargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Hakkında - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Resimleri - Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2011 yılında yeni binaya taşınmış olup, bu seneki eğitim-öğretim yeni binamızda devam etmektedir ![]() Fiziksel Özellikleri: Isınma şekli kaloriferledir 2 katlı bir bina olup, 9 derslik ve birde anasınıfı mevcuttur![]() 2 idare odası ve bir öğretmenler odası vardır KARGINIŞIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() KARGINIŞIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: (236) 483 41 25 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kargınışıklar Köyü Okulun Web Adresi: http://karginisiklar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449881@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kargınışıklar Basri Koçyiğit İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|