Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, ovaköy

Ovaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ovaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ovaköy İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ovaköy İlköğretim Okulu Hakkında

Genel
Okulumuz - Fotoğraf

Okulumuz, Balıkesir merkeze bağlıdır ve 9 km uzaklıktadır

İlk defa 1914 yılında eğitmenli üç sınıf olarak evlerde öğretime başlamıştır Bu öğretim 24 sene süresince devam etmiştir 1938 yılından itibaren 5 yıllık olarak muhtarlık odasında 60 öğrenci ile öğretime devam etmiştir 1941-1942 öğretim yılında muhtarlık odası yeterli olmadığından şimdiki eski okul, köy halkı tarafından yapılmıştır 1950 yılında muhtarlık odası onarılarak ek derslik ilave edilmiştir 1960 yılında eski okuldaki dersliklerde onarılmış ve bir derslik daha ilave yapılmıştır 1968 de okul olarak öğretim yapan muhtarlık binası kökten yıkılarak devlet tarafından 5 derslikli okul yapılmıştır 1969 yılında hizmete girmiştir 1976 yılında B blok binası orta okul olarak eğitime başlamıştır 1990-1991 öğretim yılından itibaren ilköğretim okulu olarak eğitim devam etmektedir 1999 yılında B blokta bulunan derslikler yeniden onarımdan geçmiştir 1998-1999 öğretim yılında Aslıhan Köyü öğrencileri okulumuz ikinci kademesinde taşımalı olarak eğitim- öğretime başlamışlardır

Binaların oturduğu alan 660 m², bahçe 1755 m² dir

Halen okulumuzda; 3 ayrı blokta olmak üzere, 9 derslik (1 anasınıfı), 1 bilgi teknolojisi sınıfı, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası bulunmaktadır

Öğrenci sayımız 205'tir Aslıhan Köyü'nden 20 öğrenci taşınmaktadır

Okulun mevcut fiziki kapasitesi ihtiyaca cevap vermemektedir

Misyonumuz

Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız

Vizyonumuz

"Başarı için çalışmak, çalışmak için bilgi, bilgi için Ovaköy İlköğretim Okulu"

Ovaköy İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ovaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ovaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ovaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ovaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: OVAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: OVAKÖY

Telefon Numarası: 2662921010

E-mail Adresi: 244037@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Ovaköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com