|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankar, bilgileri, çayırhan, gazi, ilköğretim, mete, nallıhan, okuducu, okulu |
Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan AnkarAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Hakkında Sayın Velilerimiz, 2009-2010 öğretim yılı başladı Sizlere yeni bir internet sayfasından sesleniyoruz Bu sayfa MEB’ na aittir Sayfanın hazırlanmasında Ankara’ya tayini çıkan başta Bilgisayar Öğretmenimiz Mustafa Erol BULDUM ve yeni öğretmenimiz Saniye BAŞOL ’a teşekkür ederim Eleştiri ve katkılarınızla daha iyisini yapma gayreti içindeyiz![]() Sayın velilerimiz bize gelecek her türlü yapıcı eleştiriye ve öneriye açığız Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde yapılabilecek her türlü etkinliği,inceleyip değerlendirebiliriz MEB personeli olarak bizlerin görevi, okulumuzdaki eğitim ve öğretimi en yüksek seviyeye çıkarabilmektir Amacımız öğrencilerimize ve eğitime hizmettir![]() Sayın veliler,öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirme ve daha fazla etkinliğe katılmaları bağlamında okulumuzda aşağıda belirtilen alanlarda faaliyetler yapılmaktadır ; 1- Öğretmenimiz D Şükran ERBAŞ tarafından hazırlanan ve bu yıl 14 öğrenciyle faaliyetlerini sürdüren okulumuz folklor ekibi bayramlarda ve diğer etkinliklerde başarıyla gösterilerini sürdürmektedir,2-Türkçe Öğretmenimiz Suzan KÖSE tarafından hazırlanan ve yıl sonunda sergilenecek olan tiyatro oyununda 10 öğrencimiz görev almaktadır ![]() 3-Nallıhan Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve okulumuz Bilgisayar Teknoloji Sınıfında her gün saat 15 00-16 00 saatleri arası öğrencilerimize yönelik olarak uygulanan Bilgisayar İnternet kullanma kursuna okulumuz öğrencileri katılmaktadır Bu kurs Bilgisayar öğretmeni Saniye BAŞOL gözetiminde yapılmakta olup, öğrencilerimizin dilekleri doğrultusunda saat 16 30-17 00’e kadar uzamaktadır Öğrencilerimiz her türlü ödevlerini ve internet kullanımını burada ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir![]() ![]() 6- Okulumuz Türkçe öğretmeni Okan OKTAY ve Türkçe Öğretmenimiz Suzan KÖSE tarafından 18 Mart Şehitler Günü için tiyatro gösterisi hazırlanmaktadır ![]() 7-Bu yazın yine okulumuzun içini boya badana yaptık ![]() 8-Kasım ayı içinde okulumuzun kalorifer boru hattı yenilendi, 9-Nallıhan Halk Eğitim müdürlüğü tarafından 6 7 8 sınıflara yönelik olarak SBS hazırlık kursu açılmış olup,85 öğrencimiz kursa devam etmektedir 10-3 A sınıfı öğretmeni Ayhan DEMİR ve 5 A sınıfı öğretmeni Nilgün İPEK tarafından kendi sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak kurs verilmektedir Öğretmenlerimize teşekkür ederiz 10-Bu yıl salgın olan H1N1 (Domuz Gribi) önlemi olarak sınıflar ve tuvaletler çamaşır suyuyla silinmektedir Ayrıca öğrencilerimizin kullandığı tuvaletlere sıvı sabun ve kağıt havlu konmuştur 11- H1N1 (Domuz Gribi) önlemi olarak 05 11 2009 günü OAB toplantısı yapımlı ve aynı gün sabah öğrencilerimize 2 seans,öğleden sonra velilerimize yönelik olarak H1N1 (Domuz Gribi) hakkında Çayırhan Sağlık Ocağı tarafından seminer verilmiştir 11-Şu an için hiçbir branş ve sınıf öğretmenimiz eksik değildir 12-2 anasınıfında 45 öğrenci,Birinci kademede 11 sınıfta 355 öğrenci,,2 kademede 7 sınıfta 150 öğrenci olmak üzere toplam 550 öğrenci ile eğitim ve öğretimimizi sürdürmekteyiz ISayın velilerimiz,görüldüğü üzere öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan koruma felsefesi bağlamında, elden geldiğince fazla öğrencimizi bu etkinliklere aldık Gelecek yıllarda bu etkinlik ve öğrenci sayısını artırmayı amaçlıyoruz![]() Sonuç olarak,okulumuzdaki bu etkinlikler öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin gayretiyle gerçekleşmiştir ve gerçekleşecektir Sizin yapacağınız maddi ve manevi yardım ve desteğinizle okulumuzun daha iyiye gideceğini bellidir Sizlerin her türlü maddi-manevi katkılarınızı beklediğimizi yineliyor,saygılarımızı sunuyorum![]() 15 11 2009NECDET ÇİFTÇİ OKUL MÜDÜRÜ Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: ÇAYIRHAN GAZİ METE OKUDUCU İLKÖĞRETİM OK Adresi: EMEK M HASTANE S NO:1Telefon Numarası: 3127961008 Faks Numarası: 3127961482 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|