Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankar, bilgileri, çayırhan, gazi, ilköğretim, mete, nallıhan, okuducu, okulu

Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Bilgileri Nallıhan Ankar

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Nallıhan'daki İlköğretim Okulları Bilgileri - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Okulu Hakkında

Sayın Velilerimiz,
2009-2010 öğretim yılı başladıSizlere yeni bir internet sayfasından sesleniyoruzBu sayfa MEB’ na aittirSayfanın hazırlanmasında Ankara’ya tayini çıkan başta Bilgisayar Öğretmenimiz Mustafa Erol BULDUM ve yeni öğretmenimiz Saniye BAŞOL ’a teşekkür ederimEleştiri ve katkılarınızla daha iyisini yapma gayreti içindeyiz
Sayın velilerimiz bize gelecek her türlü yapıcı eleştiriye ve öneriye açığızKanun ve yönetmelikler çerçevesinde yapılabilecek her türlü etkinliği,inceleyip değerlendirebiliriz MEB personeli olarak bizlerin görevi, okulumuzdaki eğitim ve öğretimi en yüksek seviyeye çıkarabilmektir Amacımız öğrencilerimize ve eğitime hizmettir
Sayın veliler,öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirme ve daha fazla etkinliğe katılmaları bağlamında okulumuzda aşağıda belirtilen alanlarda faaliyetler yapılmaktadır ;

1- Öğretmenimiz DŞükran ERBAŞ tarafından hazırlanan ve bu yıl 14 öğrenciyle faaliyetlerini sürdüren okulumuz folklor ekibi bayramlarda ve diğer etkinliklerde başarıyla gösterilerini sürdürmektedir,

2-Türkçe Öğretmenimiz Suzan KÖSE tarafından hazırlanan ve yıl sonunda sergilenecek olan tiyatro oyununda 10 öğrencimiz görev almaktadır

3-Nallıhan Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve okulumuz Bilgisayar Teknoloji Sınıfında her gün saat 1500-1600 saatleri arası öğrencilerimize yönelik olarak uygulanan Bilgisayar İnternet kullanma kursuna okulumuz öğrencileri katılmaktadırBu kurs Bilgisayar öğretmeni Saniye BAŞOL gözetiminde yapılmakta olup, öğrencilerimizin dilekleri doğrultusunda saat 1630-1700’e kadar uzamaktadırÖğrencilerimiz her türlü ödevlerini ve internet kullanımını burada ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir

6- Okulumuz Türkçe öğretmeni Okan OKTAY ve Türkçe Öğretmenimiz Suzan KÖSE tarafından 18 Mart Şehitler Günü için tiyatro gösterisi hazırlanmaktadır
7-Bu yazın yine okulumuzun içini boya badana yaptık
8-Kasım ayı içinde okulumuzun kalorifer boru hattı yenilendi,
9-Nallıhan Halk Eğitim müdürlüğü tarafından 678sınıflara yönelik olarak SBS hazırlık kursu açılmış olup,85 öğrencimiz kursa devam etmektedir10-3A sınıfı öğretmeni Ayhan DEMİR ve 5A sınıfı öğretmeni Nilgün İPEK tarafından kendi sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak kurs verilmektedirÖğretmenlerimize teşekkür ederiz
10-Bu yıl salgın olan H1N1 (Domuz Gribi) önlemi olarak sınıflar ve tuvaletler çamaşır suyuyla silinmektedir Ayrıca öğrencilerimizin kullandığı tuvaletlere sıvı sabun ve kağıt havlu konmuştur11- H1N1 (Domuz Gribi) önlemi olarak 05112009 günü OAB toplantısı yapımlı ve aynı gün sabah öğrencilerimize 2 seans,öğleden sonra velilerimize yönelik olarak H1N1 (Domuz Gribi) hakkında Çayırhan Sağlık Ocağı tarafından seminer verilmiştir
11-Şu an için hiçbir branş ve sınıf öğretmenimiz eksik değildir12-2 anasınıfında 45 öğrenci,Birinci kademede 11 sınıfta 355 öğrenci,,2kademede 7 sınıfta 150 öğrenci olmak üzere toplam 550 öğrenci ile eğitim ve öğretimimizi sürdürmekteyiz I
Sayın velilerimiz,görüldüğü üzere öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan koruma felsefesi bağlamında, elden geldiğince fazla öğrencimizi bu etkinliklere aldıkGelecek yıllarda bu etkinlik ve öğrenci sayısını artırmayı amaçlıyoruz
Sonuç olarak,okulumuzdaki bu etkinlikler öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin gayretiyle gerçekleşmiştir ve gerçekleşecektir Sizin yapacağınız maddi ve manevi yardım ve desteğinizle okulumuzun daha iyiye gideceğini bellidirSizlerin her türlü maddi-manevi katkılarınızı beklediğimizi yineliyor,saygılarımızı sunuyorum
15112009
NECDET ÇİFTÇİ
OKUL MÜDÜRÜ
Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok Ankara Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÇAYIRHAN GAZİ METE OKUDUCU İLKÖĞRETİM OK

Adresi: EMEK MHASTANE SNO:1

Telefon Numarası: 3127961008

Faks Numarası: 3127961482

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - NALLIHAN - Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlköğretim Ok

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com