|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, dede, demirci, ilköğretim, kahve, kılavuzlar, mahallesi, manisa, mazhar, okulu |
Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaKılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri - Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960-1961 Eğitim Öğretim Yılında tek derslikli olarak Eğitim ve Öğretime başlamıştır Köy nüfusunun Sürekli Göç alarak artması ve zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkarılması ile okulumuzda taşımalı eğitim başlamış ve okul hizmet binaları yetersiz gelmeye başlamıştır Demircili İş adamı Mazhar DEDE' nin katkıları ve devlet - vatandaş işbirliği ile okulumuza ek bir bina yapılmış ve 1999 - 2000 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır Köyümüzün asıl merkezi Demirci- Gördes yol (üzerinde olup, Kılavuzlar Kahve Mahallesine yaklaşık 7 km uzaklıktadır Demirci - Salihli kara yolu köyün aşağısından geçince yol kenarına vatandaşın birisi ev yaparak taşınmış ve yol kenarında bir kahvehane açmıştır Zamanla asıl köyden ve diğer köylerden göç alarak nüfusu yaklaşık 1000 kişiye ulaşmıştır Kılavuzlar Köyü'nde 8-10 hane vatandaşımız kalmış muhtarlık Kılavuzlar Kahve Mahallesine taşınmıştır Okula Özel İsim Verilişi : Demircili İş adamı Mazhar DEDE' nin katkıları ve devlet - vatandaş işbirliği ile okulumuza ek bir bina yapılmış ve 1999 - 2000 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır Öğretim Şekli : Taşımalı-Normal- Gündüz Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: 236 477 12 30 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www kilavuzlario meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: kilavuzlar45@gmail com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kılavuzlar Kahve Mahallesi Mazhar Dede İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|