Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, germencik, ilköğretim, neşetiye, okulu

Neşetiye İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neşetiye İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Neşetiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Neşetiye İlköğretim Okulu Resimleri - Neşetiye İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUN TARİHÇESİ

* Okulumuz ilk olarak 1972 yılında köy-Durak Mahallesi arasında 13 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş, oyun alanı ayrılarak geri kalan bölümü naranciye ve zeytin bahçesi haline dönüştürülmüştür Okulun arazisi köy tüzel kişiliğine, okulun yapımı ise bayındırlık Bakanlığına aittir Köy İlkokulu 1972 yılından önce Yukarı mahallede bulunmakta idi Ek bina ise 1996 yılında açılmıştır Bu binalar yeterli olmadığı için 2003 yılında 2 katlı yeni bina yapılmıştır Yeni bina kaloriferli, eski binalar sobalıdır Halen burada Eğitim ve Öğretime devam edilmektedir

OKUL BİNA DURUMU

* İlk yapılan bina 140 m2, ek bina 520 m2, yeni bina ise 2katlı olup her kat 840 m2 olup tamamı 1680 m2 dir Şu anda okulumuz A,B ve C Blok olmak üzere 3 bloktan oluşmaktadır Okulun ihata duvarı 2003 de yenilenerek beton kalıplarla yapılmıştırOkulumuz bünyesinde 25 derslik , 22 şube, 1 Müdür Odası, 1Müdür yardımcısı Odası 1Kütüphane, 1 fen laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 öğretmen odası ve tuvaletler mevcuttur

ÖĞRETİM ŞEKLİ

* Eski binalar yetersiz olduğu için ikili öğretim yapılırken binanın yapılması ile 2003 yılında normal öğretime geçilmiştir

LABORATUARLARI

* Okulumuzda 1 adet Fen laboratuarı vardır Laboratuar malzemelerimiz yeterli durumda değildir
* Bilgisayar laboratuarımız TC ulaştırma bakanlığı tarafından Aralık-2007 tarihinde oluşturulmuştur Bilgisayar laboratuarımızda 8 bilgisayar bulunmaktadır Ayrıca 1 adet projeksiyon, 1 adet yazıcı, 1 adet tarayıcı bulunmaktadır

SOSYAL FAALİYETLER

* Okulumuzda her yıl geleneksel olarak hıdırellez şenlikleri, anneler günü kullanmaktadır Bu çerçevede fakir öğrenciler için kermes de düzenlenmektedir

DİĞER ÖZELLİKLER

* Bahçenin durumu: Okulun bina dışında kalan kısmı 9000 m2 dir Okulumuzun ayrı bir uygulama bahçesi yoktur Okul arazisi okula gelir arazisi olarak kullanılmaktadır Etrafı dikenli telle çevrilidir Bahçenin bir kısmında narenciye ağaçları vardır Boş olan ağaçsız kısım ise, tarla olarak icara verilmektedir
* İçme suyu: Okulun içme suyu köy şebekesinden alınmaktadır Arazi sulaması içti, 1992 yılında mevcut olup çalışmaya elverişli olmayan artezyen kuyusu elverişli hale getirilerek faaliyete geçirilmiştir
* Tuvaletler: Okul bahçesinde ve yeni binanın içindeki her katta yeterli tuvalet vardır

Neşetiye İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Neşetiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Neşetiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Neşetiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Neşetiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: NEŞETİYE İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: NEŞETİYE İOO-GERMENCİK

Telefon Numarası: 2565671029

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi: Neşetiye İÖO (Germencik

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com