|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, germencik, ilköğretim, neşetiye, okulu |
![]() |
Neşetiye İlköğretim Okulu Germencik Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neşetiye İlköğretim Okulu Germencik AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Neşetiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Neşetiye İlköğretim Okulu Resimleri - Neşetiye İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUN TARİHÇESİ * Okulumuz ilk olarak 1972 yılında köy-Durak Mahallesi arasında 13 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş, oyun alanı ayrılarak geri kalan bölümü naranciye ve zeytin bahçesi haline dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKUL BİNA DURUMU * İlk yapılan bina 140 m2, ek bina 520 m2, yeni bina ise 2katlı olup her kat 840 m2 olup tamamı 1680 m2 dir ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRETİM ŞEKLİ * Eski binalar yetersiz olduğu için ikili öğretim yapılırken binanın yapılması ile 2003 yılında normal öğretime geçilmiştir ![]() LABORATUARLARI * Okulumuzda 1 adet Fen laboratuarı vardır ![]() ![]() * Bilgisayar laboratuarımız T ![]() ![]() ![]() ![]() SOSYAL FAALİYETLER * Okulumuzda her yıl geleneksel olarak hıdırellez şenlikleri, anneler günü kullanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() DİĞER ÖZELLİKLER * Bahçenin durumu: Okulun bina dışında kalan kısmı 9000 m2 dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İçme suyu: Okulun içme suyu köy şebekesinden alınmaktadır ![]() ![]() * Tuvaletler: Okul bahçesinde ve yeni binanın içindeki her katta yeterli tuvalet vardır ![]() Neşetiye İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / GERMENCİK Adı: NEŞETİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NEŞETİYE İOO-GERMENCİK Telefon Numarası: 2565671029 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Neşetiye İ ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|