08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yagcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yagcılar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yagcılar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yagcılar İlköğretim Okulu Hakkında
a Okulun Adı : Yağcılar İlköğretim Okulu
b Okul Müdürü : İbrahim ASLAN
c İdareci Sayısı: 1 müdür, 1 müdür yardımcısı bulunmaktadır
d Öğretmen Sayısı : 11 öğretmen bulunmaktadır
e Yardımcı Personel Sayısı : 1 hizmetli bulunmaktadır
f Tarihçemiz: Okulumuz 1930 yılında yapılmıştır 1950’li ve 1975’li yıllarda küçük tamirat ve düzenlemeler görmüştür Daha önce lojman olarak kullanılan bina 2002 yılında anasınıfına ve depoya dönüştürülmüştür Okulumuzun 1 Sınıfı ile Anasınıfı duvarlarında çatlaklar oluşması nedeniyle okulumuza oturulamaz raporu verilerek yıkım kararı çıkarıldı Eski okul yıkılıp yerine yeni, modern çağın gereksinimlerini karşılayabilecek 9 derslikli yeni okul binası 2006 yılında yapılarak eğitim öğretime açıldı Okulumuzda derslikler dışında 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 öğretmenler odası, 1 bilgisayar sınıfı, 1 fen ve teknoloji laboratuarı, 1 araç gereç odası ve 1 çok amaçlı salon vardır 1 bölüm erkek ve 1 bölüm kız tuvaleti vardır Anasınıfı kısmında da 1 bölüm erkek 1 bölüm kız tuvaleti bulunmaktadır Ayrıca öğretmenlere ait bir bay ve bir bayan tuvalet vardır
Isınma aracı olarak kalorifer yakacak olarak odun ve kömür kullanılıyor Kömür Milli Eğitim Müdürlüğü, odun Okul Aile Birliği tarafından sağlanıyor
g Misyonumuz: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda Okulun ve çevrenin kendine sunduğu imkânları değerlendirebilen, bilgiye ulaşma yollarını bilen, gelişim için öğrenmenin gereğine inanan, sorun çözebilen, iletişim kurabilen, öğretim programlarının kazanımlarını elde etmiş öğrenciler olarak mezun etmektir
h Vizyonumuz: Öğrencilerimizi milli kültür değerlerini benimsemiş, değişen bilgi ve teknolojiye uyum sağlayabilen, potansiyeli ölçüsünde kendini gerçekleştirme çabasında olan bireyler olarak yetiştirmektir
i Sınıf Sayıları: Anasınıfı : 9 1-A : 14 2-A : 11 3-A : 10 4-A : 11 5-A : 10 6-A : 11 7-A : 8 8-A : 14 Yagcılar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yagcılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yagcılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yagcılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yagcılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: YAGCILAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YAĞCILAR KÖYÜ
Telefon Numarası: 2662638315
Faks Numarası: 2662638315
E-mail Adresi: 656774@meb k12 tr
Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Yagcılar İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|