|
|
Konu Araçları |
ankara, bedriye, bilgileri, halil, ilköğretim, mıhçıoğlu, naci, okulu, polatlı |
Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, A blok adını 1924 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğan ve 1950 yılında Polatlı Topçu ve Füze Okulunda görev yaparken Kore’ye giden ve orada şehit düşen Üsteğmen Mehmet Gönenç’ten almıştır Okulumuz 1954 Polatlı’nın Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim caddesi ile İnönü caddesinin kesiştiği altı dekarlık bir arsa içinde yapılmış, eğitim-öğretime başlamıştırDaha sonra1985 yılında hayırsever vatandaşımız Halil Naci Mıhçıoğlu’nun Polatlı İlçesine 5 derslikli bir ilkokul yaptırma isteği Milli Eğitim Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 19/0301985 tarihli yazısı ile Valiliğe bildirilmiştir Ankara Valiliği İl Daimi Encümeni 27/03/1985 tarihinde, Başkan Vali adına Vali Yardımcısı Vural Yurtseven’in başkanlığında üye Mahmut Sıtkı Yavuz Sakarya ve İhsan koçak’ın iştirakıyla toplantı yapılmış ve Türk Eğitim vakfının 08/03/1985 tarih ve 52 sayılı yazısı da dikkate alınarak, bütün masraflarının Halil Naci Mıhçıoğlu’na ait olmak üzere Vilayet Kanununun 144 maddesinin 6 fıkrası uyarınca Polatlı İlçesine 5 derslikli bir ilkokul binası yapılması kararı kabul edilmiş ve altı dekarlık alanın 588 m2 ‘sine 30/05/1985 tarihli sözleşme ile okul yapımına başlanmıştır 31/05/1986 tarihin de inşaat bitirilerek 1986 -1987 öğretim yılında B blok olarak eğitim- öğretime açılarak bakanlık makamının 18/07/1986 tarih ve 17888 sayılı makam onayı ile ilköğretim okulu olarak Bedriye- Halil Naci Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu adını almıştır Okulumuzun bulunduğu bölgenin çok geniş olması nedeniyle A ve B bloklardaki derslikler yeterli değildiBu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı’nda ek okul binası yapımı kararı alınmıştır Okul yeri olarak A ve B bloklarının arasında kalan 680 m2 ‘ lik alan belirlenmiştir Okul inşaatına 2002 yılı başında başlanmıştır Okul inşaatı bir yıl kadar sürede tamamlanarak 15/01/2003 yılında teslim edilmiştir Bu okul binasında 13 derslik ,1 BT sınıfı , 3 idari oda, 1 rehberlik odası, 1 teknoloji tasarım sınıfı, 1 öğretmen odası ve zemin katta 1 çok amaçlı salon ve sığınak bulunmaktadır Ayrıca 2 derslikli anasınıfımızda bu binamızda bulunmaktadır Okulumuzda toplam 30 derslikte ikili eğitim- öğretim yapılmaktadır Okulumuzda 2007/2008 eğitim- öğretim yılı itibariyle kadrolu, görevlendirme, sözleşmeli ve ücretli olmak üzere 70 öğretmen bulunmaktadır A blokta 6- 7 ve 8 sınıflar, B blokta anasınıfı - 1- 2- 3 ve 4 sınıflar ve C blokta ise 5 sınıflar eğitim- öğretimine devam etmektedirler Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: BEDRİYE HALİL NACİ MIHCIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAHYSELİM CAD POLATLI/ANKARA Telefon Numarası: 3126231116 Faks Numarası: 3126222314 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğr Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|