![]() |
50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 50.Yıl İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 50 ![]() ![]() ![]() ![]() 50 ![]() İlçemiz İncirliova'nın kuzeyinde, eski su deposu bitişiğinde yapımına 1970 yılında başlanan okulumuz, devlet-vatandaş işbirliği ile 1972 yılında 4211 m2'lik arsa içinde 428 m2 binası yapılarak tamamlanmıştır ![]() okul binasına 1982 yılında üç tarafı kapalı bir yağmurluk örtüsü ilave edilerek, kış aylarında öğrencilerin korunması sağlanmıştır ![]() kendi imkanları ile odun-kömür deposu yapılmıştır ![]() alanı ve basketbol sahası yine mevcut imkanlarla yapılmıştır ![]() Okulumuz 1972-1973 Eğitim ve Öğretim yılında 50 ![]() hizmete açılmıştır ![]() ![]() öğretime açıldığı için de bu ad verilmiştir ![]() Durali TÜRK (1972-1979) ve 5 öğretmenle normal eğitim yaparken kısa bir süre sonra ikili öğretime geçilmiş ve 12 öğretmenle eğitim-öğretimini sürdürmüştür ![]() 1997-1998 Eğitim ve Öğretim yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasıyla birlikte okulumuz 50 ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kurtuluş Mahalle Nazmi Topçuoğlu Caddesi no:85'te şu an eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir ![]() Okulumuzun yeni binası eski basketbol sahasının bulunduğu alana 3 katlı 18 derslikli olarak 2006 yılı Ekim ayında yapımına başlanmış, 2007 yılı Nisan ayında tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun güneybatı bölümünde bulunan, İncirliova Belediyesine ait eski su deposu arsasının bir bölümü 2008 yılı Ekim ayında okulumuz bahçesine dahil edilmiştir ![]() 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: 50 ![]() Adresi: Kurtuluş Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565851128 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|