Cihadiye İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cihadiye İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cihadiye İlköğretim Okulu Hakkında - Cihadiye İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cihadiye İlköğretim Okulu Bilgileri Misyonumuz 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanununu çerçevesinde, bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini , kurumun yetki, görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar çerçevesinde yürütmektir Vizyonumuz 1- İnsanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak 2- Hukuki, pedagojik, rasyonel ve adil bir altyapı oluşturarak değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık oluşturabilen ; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak 3- Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek 4- Bireysel gelişimin sürekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek 5- Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek 6- Gelişim politikası olarak ilk beş yılda Bozova'da akademik başarı düzeyinde adımızdan sözettirerek, spor ve sanatsal başarılarda dereceler kazanmak 7- Mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın liselere yerleştirmek Cihadiye İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cihadiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cihadiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cihadiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cihadiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: CİHADİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARLI BELDESİ CİHADİYE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ Telefon Numarası: 2424621557 Faks Numarası: 2424622101 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Cihadiye İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|