|
|
Konu Araçları |
arhavi, artvin, günal, ilköğretim, mehmet, nazif, okulu |
Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Arhavi Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Arhavi ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Arhavi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Resimleri TARİHÇEMİZ İlçemizin en eski okullarından biri olan ve küçük bir binada 1959 yılından beri eğitim öğretim sürdüren MERKEZ ATATÜRK İLKOKULU, 1997 yılında yıkılmış ve okulumuz 8 yıllık ilköğretime geçiş nedeniyle Gazi İlköğretim Okulu adı ile Atatürk İlköğretim Okulu binasında 1997–98 döneminde eğitim öğretimine devam etmiştir İlçemizin saygın işadamlarından Sn Mehmet Nazif GÜNAL, Merkez Atatürk ilkokulu üzerine şu anki binayı yaptırmış 1998–99 eğitim ve öğretim yılı başında, dönemin başbakanı Sn Mesut YILMAZ tarafından Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu adıyla hizmete açmıştır Okulumuz 19 derslik ve 3 birimden oluşmakta iken ek çalışmalar ile oluşturulan 1 anasınıfı ve dersliklerle toplam 24 birimde eğitim ve öğretime devam etmektedir İlk müdürümüz olan Erkan ÖZYAZICI olup, Kenan ÖZŞAHİN halen okul müdürü olarak görevini sürdürmektedir MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ: Toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her öğrencinin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır BİZLER; * Atatürk ilkeleri ışığında sevgi ve saygıya dayalı; * Sorumluluk bilinci gelişmiş, özgüvene sahip; * Araştırma ve analitik düşüncenin geliştirilmesine önem veren; * Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişimine katkıda bulunan; * Çevresiyle sosyal ilişkileri gelişmiş, kendini tanıyıp ifade edebilen, düşüncelerini * Savunacak özgüvene sahip; * İnsanların düşüncelerine saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, doğaya karşı duyarlı ve düşünceli; * Değerlerine bağlı, devletin menfaatlerine yönelik ideallere sahip; * Eleştiriye açık ve yaşam boyu öğrenmeye hazır, bilinçli nesiller yetiştirmek MNG 'li olmanın haklı gururuna ÖNEM VERİYORUZ! VİZYONUMUZ: Okulumuz Türkiye eğitim sistemi içinde üzerine düşeni yaparak, gelişen ülkemizin gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için çalışmalarına devam etmektedir Yaşayacağımız eğitim süreci içinde değişim ve kaliteden ödün vermeden doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğimizi tüm dünyaya bir kere daha gururla söylüyoruz Amacımız eğitimde kaliteyi artırıcı araç ve gereçleri kullanarak; çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, ülke yönetiminde söz sahibi olacak aydın, dinamik Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmaktır Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Artvin Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ARHAVİ Adı: MEHMET NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MNG CAD MNG İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4663127523 Faks Numarası: 4663124236 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|