|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kartonsan, kocaeli, kullar, okulu |
Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliKullar Kartonsan İlköğretim Okulu Hakkında - Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Resimleri - Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu İletişim Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kullar Kartonsan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: KULLAR KARTONSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yakacık Mah Yakacık Cad Özen Sok No: 19 Kullar izmit Telefon Numarası: 2623493660 Faks Numarası: 2623492447 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|