|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arzular, aydın, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Arzular İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arzular İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Arzular İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Arzular İlköğretim Okulu Resimleri - Arzular İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu Hakkında ARZULAR İ ![]() ![]() Köyümüzde Eğitim-Öğretim 1961 yılında geçici binada başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçesinde okuldan ayrı olarak lojman ve kız ve erkek öğrencilir için tuvalet ve lojman bulunmaktadır ![]() Arzular İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: ARZULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ArzularKöyü incirliova Telefon Numarası: 2565811828 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Arzular İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|