Kıran İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıran İlköğretim Okulu Merkez MuğlaKıran İlköğretim Okulu Hakkında - Kıran İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıran İlköğretim Okulu Resimleri - Kıran İlköğretim Okulu İletişim Kıran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kıran İlköğretim Okulu uzun yıllardan beri Kıran öğrencilerine hizmet vermektedir 1970’li yıllarda yaklaşık 200 öğrencisi ve 7-8 öğretmeni olmuştur Ancak son yıllarda hem Muğla merkeze ve dışarıya göçlerden hem de nüfus planlaması nedeniyle nüfus azalmış Köydeki öğrenci sayısı düşmüştür![]() Şu anda okulda birinci, ikinci ve üçüncü sınıflar ve ana sınıfı vardır Okulda 3 öğretmen görev yapmaktadır![]() Okul teknolojik donanım bakımından çok iyi bir konumdadır Okulda 11 bilgisayar, 3 projeksiyon mevcuttur![]() Okulun fiziki durumu da çok iyidir Okul 2 bloktan oluşur A Blok’ta müdür odası, sınıflar ve bilişim teknolojileri sınıfı bulunmaktadır B Blok’ta ise ana sınıfı, spor odası ve depo bulunmaktadır![]() Kıran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (252) 239 12 46 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www kiranioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 715433@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıran İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|