|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, koç, kocaeli, okulu |
![]() |
Koç İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koç İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliKoç İlköğretim Okulu Hakkında - Koç İlköğretim Okulu Tanıtım - Koç İlköğretim Okulu Resimleri - Koç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Koç İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Koç İlköğretim Okulu Tarihçesi: Gebze Koç İlköğretim Okulu, Vehbi Koç Vakfı tarafından tüm ülke genelinde yaptırılan 12 adet aynı standartlardaki okullardan birisidir ![]() ![]() Okul yeri Gebze Belediyesi tarafından hibe edilmiştir ![]() ![]() Okulun yapımında Gazal A ![]() ![]() ![]() Okul açılışında o zamanki Kocaeli Valisi Sayın Kemal ÖNAL, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Şişman ,Gebze Kaymakamı Yıldırım UÇAR, Vakıf yöneticileri ve Sayın Ömer Koç, Erdal YILDIRIM, Haldun GÖREN, Bahri ÖZBAY, Erkut ÖZERMEN, Nejat KARAAĞAÇLI, Müh ![]() ![]() Okulumuzun İsmi : Okulumuz ismini ülkemizin en büyük sanayi topluluklarından biri olan Koç Grubu ve O’nun kurucusu olan Vehbi Koç’tan almıştır ![]() Koç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİKENT MH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627212022 Faks Numarası: 2627212023 E-mail Adresi: Web Adresi: - Koç İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|