Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, nurçin, okulu, sayan

Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Nurçin Sayan İlköğretim OkuluTanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Resimleri - Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Hakkında

Nurçin Sayan İlköğretim Okulu'nun Kısa Tarihçesi ve Şimdi ki Durumu
Okulumuz Yıldız İlköğretim Okulu adıyla 1964 yılında hayırsever vatandaş merhum Rıfat ŞAHİN’in 1000 metrekare arsa bağışlaması üzerine Makina Kimya tipi bir baraka yapılarak hizmete açılmıştır Bu özelliği ile semtimizin en eski okuludur 1969 yılında devletimiz iki katlı beş derslikli bir bina yaptırmış; bu binalar da yetersiz kalınca 1975 yılında 3 katlı 12 derslikli bir bina daha yaptırılmıştır 1995 yılında hayırsever vatandaşımız Nurçin SAYAN Hanımefendi tarafından, 15 derslikli bugünkü A binası da okulumuza kazandırılmıştır

Okulun Bugünkü Durumu

Okulumuz 24 derslik, 2 anasınıfı, 1 özel sınıf, 2 atölye, 1 laboratuar, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane ve diğer idari birimlerden oluşmaktadır 40 öğretmen ile 650 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti sunulmaktadır Daha önce ikili, hatta kimi zaman üçlü eğitim yapılan okulumuzda, 4 yıldır normal eğitim sürdürülmektedir Derslik başına düşen ortalama öğrenci sayımız 28’ dir 2004-2005 eğitim öğretim yılında Anadolu liselerine öğrenci yerleştirme başarımız %25, 2005-2006 eğitim öğretim yılında ise %30 olup, amacımız önümüzdeki yıllarda bu yüzdeyi daha yükseklere taşımaktır Bahçemizde mini futbol sahası ile voleybol sahası mevcuttur

Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nurçin Sayan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nurçin Sayan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nurçin Sayan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nurçin Sayan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: NURÇİN SAYAN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Sancak Mahallesi 206Sokak No:2 Çankaya/Ankara

Telefon Numarası: 3124389820

Faks Numarası: 3124413733

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: Nurçin Sayan İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com