|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, köyü, merkez, okulu, şahnalı |
![]() |
Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Vizyonumuz ÇEVRE İLE BÜTÜNLEŞMİŞ, YAPILACAK ÇALIŞMALARA PAYDAŞLARIYLA BİRLİKTE YÖN VEREN, TEKNOLOJİNİN TÜM İMKANLARINDAN YARARLANMAYI HEDEFLEYEN BİR ORTAMDA, MOTİVASYONU YÜKSEK, GÖREVİNE TUTKUN BİR KADROYLA; ATATÜRK İNKILAPLARINA BAĞLI, BİLGİYE ULAŞABİLEN, BİLGİYİ KULLANABİLEN, ÜRETKEN, KİŞİLİKLİ, EVRENSEL VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ KAZANMA YOLUNDA GELİŞİM GÖSTEREBİLEN, MANTIKLI DÜŞÜNEN, ZAMANI VERİMLİ OLARAK KULLANABİLEN, ÖZGÜR DÜŞÜNCEYE SAHİP ÇIKIP SORGULAYABİLEN, GELİŞİM İÇİN RİSK ALABİLEN, KENDİSİNE VE BAŞKALARINA DEĞER VEREBİLEN, OKULU VE ÖĞRENMEYİ ÖNEMSEYEN, MORAL VE AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKABİLEN ÖĞRENCİ YETİŞTİRMEK ![]() Şahnalı Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: ŞAHNALI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞAHNALI KÖYÜ Telefon Numarası: 2562673301 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : 422249@meb ![]() ![]() Web Adresi:Aydın Şahnalı İlköğretim okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|