|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atik, aydın, cemal, gürbüz, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Resimleri - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE Cemal GÜRBÜZATİK Okulumuz 1996 yılının eylül ayında Eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdaki öğrenciler; ikizdere, Osmanbükü, Yazıdere’ den taşımalı Sandıklı’dan ve merkez Cumhuriyet Mahallesinden gelmektedir ![]() Okulumuzda 12 derslik, Fen, Bilgi Teknoloji laboratuarı, Konferans Salonu, Kütüphane, İş Eğitimi Atölyesi, Kantin, Arşiv Kooperatifi bulunmaktadır ![]() ![]() Bahçemizde Basketbol, Voleybol, misi futbol sahası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Büyük hedeflere küçük adımlarla ulaşan, adından söz ettiren saygınlığı olan öğretmen ve öğrencileriyle öncü bir okul olmak MİSYONUMUZ Bilimsel gelişmeler ışığında tarihi göz önüne alarak Atatürk ilke ve inkılaplarını dayanak kabul ederek öğrenen, gelişen ve üreten, milletini, vatanını, ailesini ve kendisini seven ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: CEMAL GÜRBÜZ ATİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565856400 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Dilek ve Temennileriniz için Tıklayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|