|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emre, ilköğretim, konya, okulu, tavşançalı, yunus |
![]() |
Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu KonyaTavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun temeli 1996 yılında Tavşançalı Kasabası halkının katkılarıyla atılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz adını din ve tasavvuf kültürüyle yetişmiş hoşgörü ve insan sevgisinin en büyük temsilcisi olan Yunus EMRE’den(1240-1321) almıştır ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu 2004-2005 eğitim öğretim yılında, öğretmen olmadığı için geç açılmak zorunda kalmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçe düzenlenmesi, kasaba halkının katkıları ve belediyemiz tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 2004-2005 Eğitim öğretim yılı içinde Uzunkuyu İlköğretim Okul müdürü Cemal ŞEN, 15/08/2005 tarihinde Yunus Emre İlköğretim Okulunda müdür olarak göreve başlamıştır ![]() Okulumuzun bahçesine Abdullah ve Nevzat ÖZKAN kardeşler tarafından 2005 yılında şadırvan yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul idaresi (Cemal ŞEN) okulumuza televizyon, fotokopi makinesi, projeksiyon , lazer yazıcı, Fen ve Teknoloji dersi seti, matematik dersi seti, sosyal bilgiler dersi seti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan temin ederek okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hizmetine sunulmuştur ![]() ![]() Mevcut dersliklerin yetersiz kalması sebebiyle ek derslik yapılması için ilgili yerlere başvuru yapılmıştır ![]() ![]() Okul idaresinin çabalarıyla okulumuz bilişim sınıfına 16 adet bilgisayar seti Ulaştırma Bakanlığı’ndan temin edilmiştir ![]() Okulumuz 1 bina ve 9 adet derslikten oluşmaktadır ![]() ![]() İlçe merkezi Kulu'ya 17 km , İl merkezimiz Konya'ya 136 km ve Ankara'ya da 127 km mesafededir ![]() Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: TAVŞANÇALI YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAVŞANÇALI BELDESİ KULU/KONYA Telefon Numarası: 3326547717 Faks Numarası: 3326547717 E-mail Adresi: cemal_42_1959@hotmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|