|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelik, gebze, ilköğretim, kocaeli, kroman, okulu |
![]() |
Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliKroman İlköğretim Okulu Hakkında - Kroman İlköğretim Okulu Tanıtım - Kroman İlköğretim Okulu Resimleri - Kroman İlköğretim Okulu İletişim Kroman Çelik İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kroman Çelik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kroman Çelik İlköğretim Okulu 2004 yılının Eylül ayında hizmete girdiğinden çok eskiye dayalı bir tarihçesi bulunmamaktadır ![]() Okulumuzun mevcut yeri daha önceden Gebze Anadolu Lisesi bahçesi içerisinde bulunan bir yerdir ![]() ![]() ![]() ![]() Kroman Çelik Sanayinin kurucusu merhum Osman Yücel''in “ Ülkeden Kazandığını Ülkene Harca" öğüdü Kroman Çelik İlköğretim Okulu olarak hayata geçmiştir ![]() ![]() 2003 yılının Ekim ayında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan okulumuz, 2004 yılının Eylül ayında gene Başbakan R ![]() ![]() Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: KROMAN ÇELİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARAPÇEŞME MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626427511 Faks Numarası: 2626448652 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kroman Çelik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|