|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, dereağzı, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Dereağzı İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dereağzı İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dereağzı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dereağzı İlköğretim Okulu Resimleri - Dereağzı İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile tek sınıf ve öğretmen lojmanı ile birlikte 2860 m2 üzerine inşa edilmiş ve 1961 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998 yılında okula yeni öğretmen gelince bir sınıfa daha ihtiyaç duyulmuş ve eski köy odası muhtarlığın rızası ile Milli Eğitim Müdürlüğünden onay alınarak sınıf haline dönüştürülmüş ve 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Atatürkçülüğü Öğrenmiş, benimsemiş, milli kültür değerlerini tanımış, Çevreci gençler yetiştiren, İnsanca yaşamayı öğretme çabası içinde olan Dereağzı İlköğretim okuluyuz ![]() VİZYONUMUZ Biz okulumuzda, Kültürüne sahip çıkan, Türkçe'yi en iyi şekilde konuşan, Kendine her konuda güvenen, İlgi ve yeteneklerini geliştirmek için çalışan, Değişime açık, Atatürkçü, İnsanı seven, Çevreci ve demokrat Gençler yetiştirmek istiyoruz ![]() Dereağzı İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: DEREAĞZI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dereağzi Köyü incirliova Telefon Numarası: 2565852438 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Dereağzı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|