Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, dereağzı, ilköğretim, incirliova, okulu

Dereağzı İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dereağzı İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dereağzı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dereağzı İlköğretim Okulu Resimleri - Dereağzı İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile tek sınıf ve öğretmen lojmanı ile birlikte 2860 m2 üzerine inşa edilmiş ve 1961 yılında eğitim ve öğretime başlamıştırKöyün Isparta, Konya, Denizli illerinden göç alması nedeniyle nüfusu artmış ve okul ihtiyaca cevap verememiş, ek bir sınıf daha inşa edilerek iki sınıflı olarak eğitim öğretime devam edilmiştirÖğrenci mevcudu fazla olduğundan 1993 yılına kadar ikili eğitim ve öğretim yapılmış 2 ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak okutulmuştur1993 yılından sonra normal öğretime geçilince sınıf ihtiyacı doğmuş ve izin alınarak lojmanın bir odası sınıf haline dönüştürülerek 4 ve 5 sınıflarda birleştirilmiş sınıf olarak okutulmaya başlanmıştır

1998 yılında okula yeni öğretmen gelince bir sınıfa daha ihtiyaç duyulmuş ve eski köy odası muhtarlığın rızası ile Milli Eğitim Müdürlüğünden onay alınarak sınıf haline dönüştürülmüş ve 4 ve 5 sınıflar müstakil sınıf haline getirilmiştirHalen 1,4,ve 5 sınıflar müstakil 2ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim ve öğretimlerine devam etmektedirler Okulumuzun ikinci kademesi bulunmadığından 5 sınıftan sonra öğrencilerimiz taşımalı olarak Gerenkova İlköğretim Okuluna gitmekte ve 8 sınıfa kadar eğitim ve öğretimlerine orada devam etmektedirlerOkul eğitim ve öğretim harcamalarını köy bütçesinden karşılamaktadırOkulun temizlik hizmetleri ve yakıt ihtiyacı, kurulu bulunan Okul Aile Birliğinin aldığı kararlar doğrultusunda öğrenci başına salma yapılarak karşılanmaktadır

MİSYONUMUZ
Atatürkçülüğü
Öğrenmiş, benimsemiş,
milli kültür değerlerini tanımış,
Çevreci gençler yetiştiren,
İnsanca yaşamayı öğretme çabası içinde olan Dereağzı İlköğretim okuluyuz

VİZYONUMUZ

Biz okulumuzda,

Kültürüne sahip çıkan,
Türkçe'yi en iyi şekilde konuşan,
Kendine her konuda güvenen,
İlgi ve yeteneklerini geliştirmek için çalışan,
Değişime açık,
Atatürkçü,
İnsanı seven,
Çevreci ve demokrat
Gençler yetiştirmek istiyoruz

Dereağzı İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dereağzı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dereağzı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dereağzı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dereağzı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DEREAĞZI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Dereağzi Köyü incirliova

Telefon Numarası: 2565852438

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi:Dereağzı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com