|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gülşehir, ilköğretim, karacasar, nevşehir, okulu |
![]() |
Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir GülşehirKaracasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Tanıtım - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Hakkında - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İletişim - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Resimleri Misyonumuz Biz, bütün ögrencilerin ögrenmelerini saglamak, onlarin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara 21 ![]() ![]() İlkelerimiz : İnaniyoruz ki Ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmesi ilk önceliktir ![]() İnaniyoruz ki Ögrenciler bütün çalismalarimizin odak noktasidir ve amaçlarimiza temel olusturur ![]() İnaniyoruz ki Biz, birbirimizi ögrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelisen beklentilerine ayak uyduracak sekilde gelistirmek için yüreklendiririz ![]() İnaniyoruz ki Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() İnaniyoruz ki Iyi bir egitim ögrenciler arasindaki bütünlesme kadar çesitliligi de gerektirir ![]() ![]() ![]() İnaniyoruz ki Biz, sürekli olarak yeni ögrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek becerililer gelistiririz ![]() ![]() ![]() İnaniyoruz ki Biz farkliyiz ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz İstiyoruz ki Okulumuzda, ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, ögrencisine ögrenme için her türlü firsatin verildigini bilsin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda, hem ögretenler hem de ögrenenler birbirlerinin ögrenmesine ve birbirlerinin gelisimine yardimci olmanin önemine inansin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda, çalisanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki Herkes okulumuzda, her gün daha iyiye ulasmak için çalissin ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR Adı: KARACASAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karacaşar Kasabası Gülşehir Telefon Numarası: 3844256006 kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|