Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpKarakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişimi - Karakaya İlköğretim Okulu - Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp - Nevşehir'deki Okulların Tanıtımı ![]() Karakaya İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karakaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karakaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karakaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karakaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: KARAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAKAYA KÖYÜ Telefon Numarası: 3843598715 kaynka:webrehberi biz
|
|
|
|