|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, erbeyli, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Erbeyli İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erbeyli İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Erbeyli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Erbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Erbeyli İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ ![]() ![]() ![]() okulumuz ERBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU ERBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Erbeyli İlkokulunun ilk yapımı cumhuriyet dönemine kadar uzamakta olup,resmi kayıtlara göre 1927 yılında yapıldığı tahmin edilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Erbeyli İlköğretim Okulu devlet vatandaş işbirliği ile yaptırılarak 14 Ekim 1992 yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul taşımalı kapsamda olup; Akçeşme ve Hamitler köyleri öğrencilerinin 1 ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ - MİSYONUMUZ: MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,vatansever,milliyetçi,de mokratik, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, hoşgörülü,çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış,gelişmiş ve değişime açık, üretken,akılcı,yetenek ve ilgilerinin farkında olan,kendilerini tanimış,bu doğrultuda öğrenim hayatlarını devam ettirebilebilecekleri eğitim-öğretim kurumlarının tespitini yapmış Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrenciler yetiştiren müfredat laboratuvar okulu olup zorunlu öğrenim çağına gelmiş öğrencilere eğitim-öğretim veren ERBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULUYUZ ![]() VİZYONUMUZ ERBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU TÜM PERSONELİ OLARAK BİZ; MÜFREDAT LABORATUVAR OKULU OLARAK TÜRKİYEDE İLK 3'E GİRMEK İSTİYORUZ ![]() Erbeyli İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: ERBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ERBEYLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2565811180 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : erbeyliioo@hotmail ![]() Web Adresi:Erbeyli İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuvarı Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|