|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 75yıl, antalya, çalkaya, cumhuriyet, ilköğretim, merkez, okulu |
Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalkaya 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu BilgileriÇalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çalkaya 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ÇALKAYA 75 YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: Çalkaya 75 Yıl Cumhuriyet ilk Öğr Okul /AntalyaTelefon Numarası: 2424262415 Faks Numarası: 2424262415 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Çalkaya 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim OkuluKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|