|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, aydın, ilköğretim, incirliova, irfan, isafakılar, okulu, öztürk, şehit |
![]() |
İsafakılar Şehit Ali İrfan Öztürk İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsafakılar Şehit Ali İrfan Öztürk İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Isafakılar Şehit Ali Irfan Öztürk İlköğretim OkuluTanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Isafakılar Şehit Ali Irfan Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri - Isafakılar Şehit Ali Irfan Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında ![]() İSAFAKILAR ŞEHİT ALİ İRFAN ÖZTÜRK İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇE Köyde ilkokul 1965 yılında geçici bir binada açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun iki öğretmen kadrosu vardır ![]() ![]() Köy halkı okula yeterince ilgi göstermektedir ![]() ![]() ![]() Okulun temizliği ise Okul-Aile Birliğinin ücreti ödediği bir kişi tarafından yapılmaktadır ![]() Okulumuz ihtiyaca karşılık vermektedir ![]() ![]() VİZYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; bilimsel gelişmelere açık, milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan, farklı kültürlere hoşgörüyle bakan, hak ve sorumluluklarını bilen, bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, araştıran, sorgulayan, üretken, başkalarının hak ve sorumluluklarına saygı duyan, milletini, ailesini ve kendisini seven çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve çağın gereklerine göre yaşayan ülkemizi Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak, insan haklarına saygılı, demokratik, nitelikli, araştıran, sorgulayan ve bunları değerlendirebilen, kendisi ve toplumla barışık bireyler, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş bir toplum oluşturmaktır ![]() Isafakılar Şehit Ali Irfan Öztürk İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: ISAFAKILAR ŞEHİT ALİ IRFAN ÖZTÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: isafakilar Köyü Telefon Numarası: 2565821151 E-mail Adresi : isafakilar@hotmail ![]() Web Adresi: İsafakılar Şehit Ali İrfan Öztürk İlköğretim Ok ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|