|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ibiller, ilköğretim, okulu, sındırgı |
![]() |
İbiller İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbiller İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ibiller İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ibiller İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ibiller İlköğretim Okulu Hakkında MiSYONUMUZ-VİZYONUMUZ Sındırgı İbiller İlköğretim Okulu Olarak vizyonumuz: *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() *Okulumuzda öğretmen- veli- öğrenci arasıdaki dayanışma ve güven daha sağlam olsun ![]() * Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() *Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmak için empati ve iletişimin önemine inansın ![]() ![]() *Tüm okul personeli, her gün daha iyiye ve daha güzele ulaşmak için çalışsın ![]() Sındırgı İbiller İlköğretim Okulu Olarak Misyonumuz: * Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, * Öğrencilerimizi duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek ![]() * Bütün öğrencilerimize bilgiyi hazır olarak sunmak yerine bilgiye ulaşma yollarını yani öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, *Öğrencilerimizi bilgi çağının gereklerinden olan bileşim teknolojilerinden faydalanmalarına imkan sağlamak ![]() *Öğrencilerimizi okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden sayan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, ![]() *Öğrencilerimizi,öğretmenlerim izi,yöneticilerimizi 21 ![]() Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,Bunun için varız ve çalışmaktayız ![]() İBİLLER İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz adını köyden almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1932 yılında ilkokul olarak açılmış, ilk mezunlarını 1937’de vermiştir İlkokul binası ilk açıldığında eğitim öğretime cami adasında başlanmıştır ![]() ![]() Şuanda kullanmakta olduğumuz bina Köy Tüzel Kişiliği’ne ait olup, 1979 yılından 1993 yılına kadar ortaokul olarak kullanılmıştır ![]() ![]() Daha önceleri iki ayrı binada ve iki ayrı bahçede ortaokul ve ilkokul olarak eğitim öğretime devam ederken iki okul arasındaki yol köy muhtarlığı tarafından iptal edilip iki bahçe birleştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 2002-2003 Eğitim öğretim yılında kapalı olan okulumuz 2003-2004 eğitim öğretim yılında Köy Tüzel Kişiliğine ait olan Ortaokul binasında tek öğretmenli1/2/3 birleştirilmiş sınıf uygulamalı olarak tekrar eğitim öğretim vermeye başlamıştır ![]() 2006-2007 eğitim öğretim yılında ana sınıfının açılmasıyla okulumuzda bir kadrosuz usta öğretici ve kadrolu müdür yetkili sınıf öğretmeni ile eğitim öğretim sürdürülmüştür ![]() 2007-2008 eğitim öğretim yılına anasınıfında 10 öğrenci ve 1/2/3/A sınıfında ise 14 öğrenci ile eğitm öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuzda ayrıca kütüphane,harita odası, fen laboratuar malzemelerinin bulunduğu oda ve de etkinlik sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() 2009/2010 eğitim öğretim yılına anasınıfında 12 öğrenci ve 123/A sınıfında ise 8 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() 2011-12 eğitim öğretim yılında anasınıfımız olmayıp, 1-2-3/A sınıflarında toplam 11 öğrenci bulunmaktadır ![]() Ibiller İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: IBİLLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İBİLLER KÖYÜ Telefon Numarası: 2665215017 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - İbiller İlköğretim Okulu < Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|