|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, ayaydın, aydın, ilköğretim, incirliova, izzet, okulu, sarıyörük |
![]() |
İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Izzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Izzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Resimleri - Izzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı Tarihçemiz: Okulumuz, İlçemizin ilk açılan ve en köklü okuludur ![]() ![]() Valilik Makamının onayları ile İzzet AYAYDIN - Ali SARIYÖRÜK İlkokulu adı verilmiştir ![]() Fevziye SANNAV tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Teknoloji Sınıfı, Fen Laboratuarı, Projeksiyon Cihazı, Tepegözler, Sınıflarda TV ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 1 Kantin, oyun alanı, yeterli kadar alt ve üst katta öğretmen tuvaletleri ve lavabosu, okul bahçesinde kız ve erkek tuvaletleri ve lavaboları bulunmaktadır ![]() MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever, Atatürk Milliyetçiliğini benimseyen, demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş, gelişime ve değişime açık, ahlaki kültürel değerleri aktarmayı kendine en önemli görev kabul eden, milli ve manevi değerlerle bezenmiş insan yetiştirmede lider bir kurum olabilmektir ![]() VİZYONUMUZ İşine, ailesine, ülkesine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, dürüst, saygılı ve çağdaş bireyler yetiştirmektir ![]() İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Izzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: IZZET AYAYDIN ALİ SARIYÖRÜK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565851084 Faks Numarası: 2565851084 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğ ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|