|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, çiftçi, ekrem, ilköğretim, incirliova, okulu, osmanbükü |
![]() |
Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu Resimleri - Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz 1944 yılında tek katlı ve 3 derslikli olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda biri müdür yetkili öğretmen olmak üzere, 5 öğretmen mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza kalorifer 25 Ekim 2007 de muhtarımız Ali ŞAHİNnin girişimleri sonunda Okulumuzu yaptıran Ekrem ÇİFCİnin oğlu Ahmet ÇİFCİnin kızı Deniz ÇİFCİnin büyük katkı ve destekleri sonunda Hollandalı Elizabeth MECHELSE tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: OSMANBÜKÜ EKREM ÇİFTÇİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Osmanbükü Köyü incirliova Aydin Telefon Numarası: 2565957073 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:- Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|