|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, ilköğretim, incirliova, okulu, sınırteke |
![]() |
Sınırteke İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınırteke İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sınırteke İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sınırteke İlköğretim Okulu Resimleri - Sınırteke İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇESİ Okulumuz ilk defa 1945 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz müştemilatı ve avlusuyla birlikte 3700 metrekare alana sahiptir ![]() ![]() Okulumuz Aydın-İzmir karayoluna 1km uzaklıkta olup, İncirliova'ya 6, Aydın'a ise 15 km uzaklıktadır ![]() ![]() Okulumuzun derslik sayısı 9’dur ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde Anasınıfı, Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve Fen Laboratuarı vardır ![]() ( Kaynak: Bülent TAYHAN Okul Yrd ![]() Sınırteke İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: SINIRTEKE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SINIRTEKE KÖYÜ Telefon Numarası: 2565811097 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 421555@meb ![]() ![]() Web Adresi:Sınırteke İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|