08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacımehmetlı Nur-Pa A.Ş. İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya
Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Hakkında - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Resimleri - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu İletişim

Hacımehmetlı İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Tarihçesi:
Okulumuz Nur-Pa A Ş ortakları Sayın Seyit TÜRKMEN(Nur-Pa A Ş Yönetim Kurulu Başkanı) ve Sayın İbrahim ÇINAR (Pekhamarat Döviz Altın A Ş Yönetim Kurulu Başkanı) tarafından yaptırılmış olup, 2007 yılında eğitim -öğretime başlamıştır
Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HACIMEHMETLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Hacimehmetli Köyü Kadinhani
Telefon Numarası:
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - http://hacimehmetlinurpaioo meb k12 t r
Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Resimleri:
biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|