Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artvin, borçka, düzköy, ilköğretim, okulu

Düzköy İlköğretim Okulu Borçka Artvin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düzköy İlköğretim Okulu Borçka Artvin

Artvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Düzköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Düzköy İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Düzköy İlköğretim Okulu Resimleri

OKULUMUZ

Okulumuz ismini köyün isminden almaktadır 1943 yılında ahşap bir binada Düzköy İlkokulu olarak eğitime başlayan okulumuz 1953 yılında yapılan yeni binaya taşınarak 5 sınıflı ilkokul olarak eğitim-öğretime devam etmiştir 1994 yılında yapılan yeni binayla 8 derslikli ilköğretim okulu haline gelmiştir Halen ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretime devam eden okulumuz 8 derslik, 1 ana sınıfı, 1 laboratuar, 1 kütüphane, 1 bilişim teknoloji sınıfı, 1 çok amaçlı salon, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası ve 1 müdür yardımcısı odasından oluşmaktadır

2002 yılında okulumuza kalorifer sistemi yapılarak okulumuz kaloriferli hale gelmiştir Okul binası 3 katlı olup 1325 metre kare bahçeye sahiptir Okulumuzda voleybol, masa tenisi, futbol, basketbol gibi sportif aktiviteler de bulunabilmektedir Ayrıca okul lojmanının yapımı için köylü tarafından alınıp okulumuza bağışlanan 250 metre kare arsamız mevcuttur

Okulumuz konumu itibariyle de köyün merkezinde bulunmaktadır Okulumuz bünyesinde görev yapan 1 müdür, 5 sınıf öğretmeni, 1 matematik öğretmeni, 1 Türkçe öğretmeni, 1 fen ve teknoloji öğretmeni, 1 beden eğitimi öğretmeni, 1 İngilizce öğretmeni ve 2 hizmetli vardır Okulumuz ilköğretim okulu olduktan sonra okulumuzda Ali ERMİŞ, Fuat YILMAZ, Hüseyin KESTİ ve İmdat AKÇA müdürlük görevinde bulunmuşlardır

Öğrencilerimiz hem köyümüzden hem de çevre mahalle ve köylerden taşımalı olarak da gelmektedirler

Düzköy İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Düzköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Düzköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Düzköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Düzköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DÜZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: DÜZKÖY KÖYÜ

Telefon Numarası: 4664212069

Faks Numarası: 4664212069

E-mail Adresi:duzkoy08@hotmailcom

336693@mebk12tr

Web Adresi:Düzköy İlköğretim Okulu - TC Millî Eğitim Bakanlığı

wwwborckaduzkoymebk12com

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com