|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, lütfi, merkez, nevşehir, okulu, pamukçu |
![]() |
Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezMerkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri - Merkez Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu ![]() Okulumuz 1987 yılında Nevşehir esnaflarından H ![]() ![]() ![]() 1998-1999 Öğretim yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkmasıyla adı H ![]() ![]() Okulumuz il merkezinde Gülşehir-Kırşehir yol güzergahında Gazi Stadyumunun karşısında ve Tarım İl Müdürlüğünün 100 m ![]() ![]() Okulumuz sosyal ve kültürel anlamda katıldığı yarışma ve etkinliklerde birçok başarıya imza atmıştır ![]() ![]() Her yıl ortalama 130-140 arasında öğrenci mezun vermekte ve bunların yaklaşık % 50’si Fen Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri ve Anadolu Liselerini kazanmaktadır ![]() ![]() ![]() 2009-2010 Öğretim Yılında Okulumuzda ; · Anasınıfında 66 , · I ![]() · II ![]() ![]() Okulumuzda ; 1 Müdür , 2 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen , 2 Anasınıfı Öğretmeni , 12 Sınıf Öğretmeni , 4 Türkçe Öğretmeni , 2 Matematik Öğretmeni , 3 Fen ve Teknoloji Öğretmeni , 2 Sosyal Bilgiler Öğretmeni , 3 İngilizce Öğretmeni , 2 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni (1’i İLSİS’te Görevli,1’i HEM’de Görevli ) 1 Müzik Öğretmeni , 2 Beden Eğitimi Öğretmeni , 1 Teknoloji Tasarım Öğretmeni , 1 Görsel Sanatlar Öğretmeni , 1 Bilgisayar Öğretmeni ve 1 Hizmetli (Kaloriferci) bulunmaktadır ![]() Ayrıca Okulumuzun temizlik işleri hizmet alımı yöntemi ile yapılmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun Kurucusu H ![]() Hacı Lütfi Pamukçu, 1914 Yılında Nevşehir´de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortaokulu bitirdikten sonra yakınları kendisinden öğretmen olmasını istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağ-Kur emeklisi olan Lütfi Pamukçu hacca gitmiş ve daha sonra sakin bir hayatı seçmiştir ![]() ![]() ![]() Yardımlaşmayı ve yardım yapmayı seven H ![]() ![]() ![]() Halen faaliyet gösterdiğimiz H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: MERKEZ LÜTFİ PAMUKÇU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 20 TEMMUZ MAHALLESİ CUMHURİYET CAD ![]() Telefon Numarası: 3842134820 Faks Numarası: 3842134826 kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|