|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kocakonak, okulu, sındırgı |
Kocakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocakonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kocakonak İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kocakonak İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz 1969 yılında ,bir öğretmenli, tek derslikli, 5 sınıflı birleştirilmiş sınıf uygulaması ile eğitime başlamış olup, öğrenci sayısının artması ile birlikte mevcut olan sınıf ikiye bölünmüş ve lojman bölümü; derslik, öğretmenler odası,araç gereç odası olarak düzenlenmiştir 1998 yılında iki derslikli ek binanın yapımı ile okulumuz 5 sınıflı, 5 öğretmenli tam gün eğitim yapan 1-5 Sınıflı İlköğretim Okulu’na dönüşmüştür 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönemi başında, öğrenci sayımızın normal sınıf uygulamasının altına düşmesi ile tekrar birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçilmiştir 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda bir Md Yt Öğretmen ile geçici görevlendirme kapsamında çalışan bir olmak üzere toplam iki öğretmen çalışmaktadır Okulumuzun bulunduğu Kocakonak Köyü Temmuz 2006’dan beri, Cumhurbaşkanlığı Makamı’nın onayından da geçerek Merkez Sındırgı ilçesinin mahallesi olmuştur Okulumuzun İlçe Merkezine uzaklığı 1400 m civarında olduğundan taşımalı eğitim kapsamına alınamamaktadırMerkeze yakın oluşundan dolayı öğrenci potansiyelimizi okulumuzda toplayamadığımız için ilçe merkezinde “Birleştirilmiş Sınıf Uygulaması” yapmak durumuna düşülmüştür Bu durumun geçici olduğunu düşünüyor, alınacak tedbirler ile okulumuzun 1-8 sınıflı normal eğitim uygulaması yapan ilköğretim okulu durumuna kavuşacağını düşünüyoruz Misyon-Vizyon Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,: *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin *Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin *Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler,birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın *Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun *Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, *Kendilerine özgüvenleri olsun *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye,daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu Olarak; *Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, *Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, *Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, *Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, *Öğrencilerimizi,öğretmenlerim izi,yöneticilerimizi 21yüzyıla hazırlamak, *Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,için Kocakonak İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kocakonak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kocakonak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kocakonak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kocakonak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: KOCAKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOCAKONAK KÖYÜ Telefon Numarası: 2665162692 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 649572@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Kocakonak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|