Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çakıllı, derinkuyu, ilköğretim, nevşehir, okulu, poyraz, şhtkasım

Çakıllı Şht.Kasım Poyraz İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakıllı Şht.Kasım Poyraz İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu - Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu Hakkında - Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu Tanıtım - Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu İletişim - Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu Resimleri

Okulumuz 1939 yılında hizmete girmiş

Okulumuz, 1939 yılında Çakıllı Köyü'nde tahsis edilen bir köy odasında eğitim-öğretime başlamıştır Öğrenci sayısının artması üzerine 2 sınıf, 1 idare odası ve lojman yapılmış, daha sonraki yıllarda ise 5 derslikli bir okul haline dönüştürülmüştür
Yeni bina ise 1986 yılında yapılmış olup, içerisinde 6 derslik, 1 müdür odası ve 1 öğretmenler odası bulunmaktadır 1998 yılında temel eğitimin 8 yıla çıkması dolayısı ile eski bina onarılarak 3 derslik ve 2 lojman yapılmıştır
Okulumuz bünyesinde bu yıl tamamlanacak olan yeni bina ile birlikte 8 sınıf, 1 anasınıfı, 1 labaratuvar, 1 akıllı tahta sınıfı ve 1 bilgi teknoloji sınıfı olacaktır Okulumuzda 250 kayıtlıöğrenci bulunmaktadır
No:48 Derinkuyu/NEVŞEHİR
Tel:0 384 3813020 3813097 3813607
Faks:0 384 3813097

Çakıllı Şhtkasım Poyraz İlköğretim Okulu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com